Actueel

Bijscholingsdag PsBK "Stemmingsstoornissen en depressie" op 15 maart 2018. Onderwerpen: Wat is depressie? Waardoor wordt het veroorzaakt? Waarmee en hoe kunnen we helpen? Docent: Ad van Vugt. Bijscholing op CPION geaccrediteerde Medische en Psychosociale Basiskennis. € 150,00 incl. certificaat. Maximum aantal deelnemers 17.

Bijscholingsdag MBK "Hormonen" op 23 mei 2018. Onderwerpen: Menstruele problematiek, overgang, schildklierproblematiek en andere hormonale regelsystemen in het lichaam. Docent: Eveline van der Wel € 150,00 incl. certificaat. Maximum aantal deelnemers 25.

Lesdagen Chemie op 27 januari en 10 maart 2018. Twee dagen waarin je leert testen op diverse disbalansen in de chemische huishouding van het menselijk lichaam. Denk aan voeding, hormonen, allergieën en intoleranties, maar ook het testen van supplementen en tekorten/teveel aan stoffen (Riddlerpoints, Jimmy Scott methode).

Lesdag Energetische bescherming op 3 februari 2018 door Paulien de Roos. Het leren van meditatieve en energetische oefeningen om je eigen energie/aura als therapeut te bewaken. Deze cursus is toegankelijk voor iedereen die met mensen werkt en 'last' heeft van 'leeglopen' , dan wel vermenging van energie.

Open huis NSK op 21 april 2018 van 14.00-17.00 uur. Locatie Paviljoen te Rhenen.

BTW vrijstelling voor niet-Big geregistreerde therapeuten die minimaal afgestudeerd zijn op Hbo niveau aan een CPION of SNRO geaccrediteerde opleiding en hun MBK/PsBK op HBO niveau niveau hebben gedaan. Dus voor wie is afgestudeerd aan de NSK! Lees het officiële bericht hier en in de toelichting van RBCZ.

Wkkgz: Klik op deze link en test voor jezelf of je onder de Wkkgz valt. https://www.rijksoverheid.nl/documenten/brochures/2016/12/23/val-ik-onder-de-wet-kwaliteit-klachten-...

VGZ beleid 2016. Alles over de eisen aan Alternatieve zorgverleners!

Nascholingsaanbod uitgebreid!

Laatste update

17-01-2018

Nieuws

Nieuwsbrieven

Bekijk hier de laatste nieuwsbrieven en een archief van eerdere uitgaven.