Actueel

Bijscholingsdag Kinesiologie voor Dieren vervolg op 7 maart 2018 door Mayke van Zon-Prins. Enthousiast deelgenomen aan de basis dag in november 2017? Mis het vervolg niet! Onderwerpen zijn het testen van chakra's en energievelden bij dieren (ook toepasbaar op mensen). Voor meer informatie klik hier.

Bijscholingsdag PsBK "Stemmingsstoornissen en depressie" op 15 maart 2018. Onderwerpen: Wat is depressie? Waardoor wordt het veroorzaakt? Waarmee en hoe kunnen we helpen? Docent: Ad van Vugt. Bijscholing op CPION geaccrediteerde Medische en Psychosociale Basiskennis. € 150,00 incl. certificaat. Maximum aantal deelnemers 17. Voor meer informatie klik hier. Dit is de enige bijscholingsdag PsBK die wij in kalenderjaar 2018 kunnen aanbieden, dus mis deze kans niet! 

Bijscholingsdag MBK "Hormonen" op 23 mei 2018. VOL. Onderwerpen: Menstruele problematiek, overgang, schildklierproblematiek en andere hormonale regelsystemen in het lichaam. Docent: Eveline van der Wel € 150,00 incl. certificaat. Maximum aantal deelnemers 25.

Lesdagen Chemie op 27 januari en 10 maart 2018. Twee dagen waarin je leert testen op diverse disbalansen in de chemische huishouding van het menselijk lichaam. Denk aan voeding, hormonen, allergieën en intoleranties, maar ook het testen van supplementen en tekorten/teveel aan stoffen (Riddlerpoints, Jimmy Scott methode).

Bijscholings-/Lesdag De Spiertest, ons instrument op maandag 23 april 2018. Op basis van het boek "De Spiertest, wat kun je ermee?" van dr. Christa Keding wordt inhoudelijk gesproken, gediscussieerd en geoefend met de hypothese die onder de werking van de spiertest ligt (o.a. basisprincipes, verschillende soorten spiertesten, invloed van overtuigingen, meningen en intenties bij het spiertesten, achtergronden herkomst geteste informatie (velden), 4 basisvaardigheden om een goed kinesioloog te zijn).

Holografische Touch for Health 1 op 26 en 27 mei 2018. De cursus Holographic Touch for Health is ontwikkeld door Adam Lehman. Een ontzettend mooie cursus die het werken met TfH een nieuwe driedimensionale dimensie geeft. Je leert hoe je met behulp van een vingermode en alarmpunten, een combinatie van disbalansen kunt opsporen waarbij meerdere meridianen betrokken zijn. Het protocol waar mee gewerkt wordt is bijzonder helder van opzet en leidt je stapsgewijs naar een grondige balans! Het is een erkende bijscholingsdag Kinesiologie met IKC certificaat.

Open huis NSK van 14.00-17.00 uur. Uitgesteld, datum nog nader te bepalen. Locatie Paviljoen te Rhenen.

BTW vrijstelling voor niet-Big geregistreerde therapeuten die minimaal afgestudeerd zijn op Hbo niveau aan een CPION of SNRO geaccrediteerde opleiding en hun MBK/PsBK op HBO niveau niveau hebben gedaan. Dus voor wie is afgestudeerd aan de NSK! Lees het officiële bericht hier en in de toelichting van RBCZ.

Wkkgz: Klik op deze link en test voor jezelf of je onder de Wkkgz valt. https://www.rijksoverheid.nl/documenten/brochures/2016/12/23/val-ik-onder-de-wet-kwaliteit-klachten-...

VGZ beleid 2016. Alles over de eisen aan Alternatieve zorgverleners!

Nascholingsaanbod uitgebreid!

Laatste update

19-02-2018

Nieuws

Nieuwsbrieven

Bekijk hier de laatste nieuwsbrieven en een archief van eerdere uitgaven.