Aanmelding/her-inschrijving 

De beroepsopleiding wordt m.i.v. september 2019 voor nieuwe studenten voortgezet bij Instituut CAM. S.v.p. via hun website aanmelden: 

http://instituut-cam.nl/opleidingen/

Bij aanmelding voor de opleiding of een deelopleiding heb je recht op een bedenktermijn van 14 dagen (dit gaat in op de datum van inschrijving op het algemene Aanmeldingsformulier NSK). De lesdagen gaan door bij een minimum aantal deelnemers van 12, bij minder kan de NSK besluiten de lesdagen te annuleren of een alternatieve leslokatie aan te wijzen.

Druk op de groene knop 'Inschrijven' indien je reeds student bent en je jezelf wilt her-inschrijven voor het komende studiejaar.

inschrijven studiejaar

Mijn gegevens

Als deelnemer die al eerder zich aangemeld heeft voor een lesdag kun je hier naar jouw gegevens, om deze te controleren of aan te passen.

(NB: Je kunt je langs deze route niet aanmelden/inschrijven, dat gaat via de AANMELD knoppen op deze pagina).


button profiel

Beroepsopleiding tot Kinesioloog

  • HBO conform niveau

DE BEROEPSOPLEIDING WORDT M.I.V. SEPTEMBER 2019 VOOR NIEUWE STUDENTEN VOORTGEZET BIJ INSTITUUT CAM! AANMELDING GAAT VIA DEZE WEBSITIE: http://instituut-cam.nl/opleidingen/

Medische Basiskennis flex-traject en 

Psychosociale Basiskennis flex-traject

HBO conform niveau

  • CPION Erkend

VOOR DEZE OPLEIDINGEN KUN JE M.I.V. SEPTEMBER 2019 TERECHT BIJ INSTITUUT CAM. GA VOOR INFORMATIE EN AANMELDING NAAR: http://instituut-cam.nl/opleidingen/

Lesdagen 4e jaar tot 1-11-2019

  • HBO conform niveau
  • SNRO/CPION erkend
  • 1 of meerdere dagen

button aanmelden