Workshop 'Spiertesten als extra instrument'

16 mei 2019. Met behulp van spiertesten kun je communiceren met het lichaam. Spiertesten kennen we allemaal wel van de fysiotherapeut. In de kinesiologie gebruiken we de spiertesten om te kijken welke dingen jou beïnvloeden. Tijdens deze bijscholing dag kijken we daarbij naar drie hoofdonderdelen: structuur, emotie en voeding. Waar ligt bij iemand de disbalans en wat kan eraan gedaan worden? Bewustwording van onderliggende patronen en stress is meestal meer dan het halve werk! Leer in 1 dag de basisprincipes van de spiertest, leer hem uit te voeren en ervaar zelf wat er gebeurt, hoe het voelt en wat je er zoal mee kunt! Ook heel geschikt als je geïnteresseerd bent in de Beroepsopleiding voor Kinesiologie! Voor informatie en aanmelding: http://https//instituut-cam.nl/bij-nascholingen-cam/spiertesten-als-extra-instrument/  

Bijscholing Praktijkvoering: Juridische aspecten van je praktijk

19 mei 2019. Er is veel veranderd de laatste jaren in de verplichtingen waaraan een zelfstandig gevestigde praktijkhouder moet voldoen: zoals de AVG, WkkGZ etc. Gedurende deze lesdag krijg je er weer zicht op en kun je voor jezelf nagaan of jij alles voor je praktijk in orde hebt. Actuele informatie en uitwisseling met collega praktijkhouders helpen je aan inspiratie. Zo kan 'droge kost' toch levendig worden! Doelgroep: Kinesiologen (i.o.) en therapeuten werkzaam in de complementaire gezondheidszorg. 

Investering € 125,00 incl. lesmateriaal en certificaat. Locatie: Hotel 't Paviljoen, Rhenen (bij min. 12 deelnemers).  Voor aanmelding klik op de blauwe knop onderaan.

button aanmelden

Levensenergie dag voor Coby van Schasfoort

Save the date: zondag 26 mei a.s. Levensenergie dag op verzoek en ter ere van het 80e levensjaar van Coby van Schasfoort, bij haar op het terrein. Collega's Els Jansen, Ingrid van Niekerk en Liesbeth van Rijn brainstormen op 24 maart over de invulling van deze speciale energiedag. Als je suggesties hebt, wilt helpen bij de invulling  of je al wilt inschrijven mail dan naar: touch4els@hetnet.nl . Voor Coby, voor kinesiologie!