Bijscholing Kinesiologie in 2019

26 januari en 10 maart 2019 Lesdagen Chemie. Twee lesdagen waarin je leert testen op diverse disbalansen in de bio-chemische huishouding van het menselijk lichaam. Denk aan voeding, hormonen, allergieën en intoleranties, maar ook het testen van supplementen en tekorten/teveel aan stoffen. Mooie aanvulling op Orthomoleculaire Basiskennis (zie hieronder). Vooropleidingseisen: MBK. Locatie: Hotel 't Paviljoen, Rhenen.

Investering:

Per lesdag € 125,00 inclusief lesmateriaal en certificaat.

Voor aanmelden klik hier: button aanmelden


Aanmelden voor bij-/nascholing PsBK

Bijscholing PsBK op 18 maart 2019 door Ad van Vugt: Blokkades in persoonlijke ontwikkeling.

LET OP: de datum is verzet van 14 naar 18 maart 2019. Maximum aantal deelnemers: 18. VOL. Indien je op de wachtlijst geplaatst wilt worden, stuur dan een  mail naar secretariaat@schoolvoorkinesiologie.nl. 

Veel van onze problemen worden veroorzaakt door oude beschermingsreacties gedurende ons leven. Binnen de condities waarin we opgroeiden hebben we een soort “waarheid” gecreëerd waarop we onbewust verder leven en het daarmee blijvend tot “werkelijkheid” maken. Dit patroon te herkennen en te beseffen wat ons werkelijk helpt verder te komen en ons te bevrijden van oude “waarheden” is de sleutel tot werkelijke groei. Hoe we dat kunnen doen gaan we ontdekken op deze dag. Welke condities we kunnen creëren om los te komen van oude belemmerende patronen en welke oefeningen daarbij helpen is het centrale thema. De dag zal deels een inzicht geven in dit proces door uitleg maar vooral ook door het aan den lijve te ervaren. Deze inzichten zijn zowel van belang voor onze eigen- als voor de ontwikkeling van onze cliënten.

Aanmelding: Klik hier: button aanmelden

Locatie: het Paviljoen Hotel, Grebbeweg 103-105, 3911 AV Rhenen. Zie www.paviljoen.nl

Erkenning: Vanwege onze algemene CPION erkenning op het gebied van MBK en PsBK valt onze bij- en nascholing volgens de zorgverzekeraars hier automatisch ook onder. Voor elke gevolgde lesdag of afgeronde onderwijseenheid krijg je een Certificaat met daarop de lesuren (8 uur per dag) en de behaalde EC. 

Investering: € 150,- per lesdag. Voor meer details en aanmelding informeer bij secretariaat@schoolvoorkinesiologie.nl 

  • Wie zijn MBK/PsBK heeft behaald, moet elk jaar 1 dag bijscholen om voor vergoeding in aanmerking te blijven komen. De datum op je CPION/SHO diploma is hierin leidend.

Altijd op de hoogte zijn van ons nascholingsaanbod? Stuur een mail naar secretariaat@schoolvoorkinesiologie.nl en je wordt op de mailinglijst gezet! 

Er is komend studiejaar geen bijscholingsdag voor MBK gepland.

MBK 2018/2019

Voor de 11 lesdagen Medische Basiskennis geldt momenteel een studentenstop. Het is WEL mogelijk om je in te schrijven voor de volgende onderdelen:

button aanmelden

Lesdagen Inleiding Psychologie en Psychopathologie

  • 12 en 13 januari, 16 en 17 maart 2019
  • Examen 13 april 2019 € 150,-
  • Investering € 500,-

Lesdag Ethiek

  • 3 februari 2018
  • Investering € 125,-

Lesdag Praktijkvoering/Juridische aspecten

  • 19 mei 2019
  • Investering € 125,-
Overige lesdag mogelijkheden zie cursusrooster 3e en 4e studiejaar NSK.